Потребна ви е помош?
02 2400 878 / 070 365 203

АКУМУЛАТОРИ ЗА КАМИОНИ

135Ah VESNA 135 Ah 850 ен  508 х  189 х 223 Поларитет: Л+ ..
9.600 ден.
Повеќе

БЛЕК ПОВЕР 135 ач Л+ 513 х 189 х 223  900 А ПОЛАРИТЕТ:Л+ ..
9.800 ден.
Повеќе

145 Ah EXIDE 1050 ен  513 х 189 х 223 Поларитет: Л+ ..
11.199 ден.
Повеќе

180 Ah VESNA 180 Ah 1100 ен  513 х  223 х 223 Поларитет: Л+ ..
12.600 ден.
Повеќе

БЛЕК ПОВЕР 200 ач Л+ 518 х 223 х 218  1050 А ПОЛАРИТЕТ:Л+ ..
13.150 ден.
Повеќе

180 Ah DURACELL 180 Ah 1000 ен  513 х  223 х 223 Поларитет: Л+ ..
13.750 ден.
Повеќе

185 Ah EXIDE 1150 ен  513 х  223 х 223 Поларитет: Л+ ..
13.900 ден.
Повеќе

145 Ah VARTA SILVER 800ен  513 х 189 х 223 Поларитет: Л+ ..
14.640 ден.
Повеќе

180 ah L+ Genius  518 х 223 х 218  1100 А ПОЛАРИТЕТ:Л+ ..
15.200 ден.
Повеќе

БЛЕК ПОВЕР 220 ач Л+ 518 х 276 х 240  1200 А ПОЛАРИТЕТ:Л+ ..
15.200 ден.
Повеќе

225 Ah VESNA 225 Ah 1300 ен  513 х  273 х 223 Поларитет: Л+ ..
15.500 ден.
Повеќе

 225 ач Л+ Genius 518 х 273 х 240  1250 А ПОЛАРИТЕТ:Л+ ..
16.200 ден.
Повеќе

180 Ah VARTA SILVER 1000 ен  513 х 223 х 223 Поларитет: Л+ ..
16.700 ден.
Повеќе

225 Ah DURACELL 225 Ah 1150 ен  517 х  273 х 212 Поларитет: Л+ ..
17.800 ден.
Повеќе

 240 ач Л+ Genius 518 х 273 х 240  1350 А ПОЛАРИТЕТ:Л+ ..
19.200 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 17 (2 страни)