Потребна ви е помош?
02 2400 878 / 070 365 203

БАТЕРИИ ЗА УПС / ДЕТСКИ КОЛИЧКИ

12 v 1.2 AH  ..
1.500 ден.
Повеќе

12 v 7 AH  ..
1.500 ден.
Повеќе

12 v 9 AH  ..
1.900 ден.
Повеќе

12 v 12 AH  ..
2.500 ден.
Повеќе

12 v 18 AH  ..
3.900 ден.
Повеќе

12 v 24 AH  ..
4.200 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 6 од 6 (1 страни)