Потребна ви е помош?
02 2400 878 / 070 365 203

ПОЛНАЧИ И СТАРТЕРИ ЗА АКУМУЛАТОРИ

Uni charger Unibat Полнач за акумулаторТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ: DECH1000U 6V/12V 1A - Заштита од к..
2.499 ден.
Повеќе

Uni charger Unibat Полнач за акумулатор ..
2.499 ден.
Повеќе

Uni charger LITIO Unibat Полнач за акумулатор ..
3.100 ден.
Повеќе

Uni charger CH-3500  Полнач за акумулатор ..
3.800 ден.
Повеќе
-16%

POWKEY CAR BOOSTER JUMP STARTER1600 A литиумски стартере пренослив стартерски пакет на литиум-јонски..
7.999 ден. 9.500 ден.
Повеќе

NOCO GB20 Стартер ч за акумулатор500 amp UltraSafe литиум стартер 500 amp UltraSafe литиум стар..
9.500 ден.
Повеќе

GB50 е ултра пренослив, лесен и компактен стартер за скокање на литиум-јони за батерии од 12 волти. ..
14.500 ден.
Повеќе

Ултрабезбеден литиумски стартер од 2.000 AGB70 е пренослив стартерски пакет со литиум-јонски батерии..
18.600 ден.
Повеќе

GB150 е пренослив стартерски пакет на литиум-јонски батерии кој испорачува 3.000-ампери за скокање и..
24.800 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)