Потребна ви е помош?
02 2400 878 / 070 365 203

БЕЗ ОДРЖУВАЊЕ

Vesna 35 ач Л+ 196 х 175 х 226  270 А ПОЛАРИТЕТ:L + D+ ..
3.100 ден.
Повеќе

Vesna 32 ач Л+ 196 х 127 х 185 270 А ПОЛАРИТЕТ:L + D+ ..
3.200 ден.
Повеќе

TOPLA  35 ач D+ 197 х 127 х 220  390 А ПОЛАРИТЕТ: Д / Л+ ..
3.300 ден.
Повеќе

Vesna  45 AH PUNTO  Д+ 175 х 175 х 190 360 А ПОЛАРИТЕТ:Д+ ..
3.300 ден.
Повеќе

Vesna  45 ah Д+/Л+ 207 х 175 х 175  360 А ПОЛАРИТЕТ:Д+ ..
3.300 ден.
Повеќе

46 Ah FAAM POWER START 400 ен  207 х 175 х 175 Поларитет: Д+ ..
3.450 ден.
Повеќе

TOPLA  45 ач D+ 207 х 175 х 190  390 А ПОЛАРИТЕТ: Д / Л+ ..
3.600 ден.
Повеќе

Vesna Japan 45 ah Л+/Д+ 237 х 125 х 225  400 А ПОЛАРИТЕТ:Л+ ..
3.700 ден.
Повеќе

Vesna  55 ач Д+ 242 х 175 х 190  450 А ПОЛАРИТЕТ:Д+ ..
3.900 ден.
Повеќе
-12%

VESNA PREMIUM   66 ач Д+ 242 х 175 х 190  570 А ПОЛАРИТЕТ:Д+ ..
3.950 ден. 4.500 ден.
Повеќе

55 Ah FAAM POWER START 450 ен  207 х 175 х 190 Поларитет: Д+ ..
3.980 ден.
Повеќе

50 Ah EXIDE 450 ен  207 х 175 х 190 Поларитет: Д+ ..
4.080 ден.
Повеќе
-9%

55 Ah DURACELL 242 х 175 х 190  480 А ПОЛАРИТЕТ:D+ ..
4.100 ден. 4.500 ден.
Повеќе

TOPLA  55 ач D+ 242 х 175 х 190  450 А ПОЛАРИТЕТ:Л+ ..
4.200 ден.
Повеќе

40 Ah EXIDE 187 х 127 х 220  300 А ПОЛАРИТЕТ:Д+ ..
4.250 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 50 (4 страни)