Потребна ви е помош?
02 2400 878 / 070 365 203

КЛАСИЧНИ МОТО АКУМУЛАТОРИ

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР МАРКА УНИБАТ  CB4L-B/SM - 4 АЧ  120 Х 70 Х 92 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.100 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР МАРКА УНИБАТ  CB5L-B/SM - 5 АЧ 120 Х 60 Х 130 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.359 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ   CB7L-B2/SM  8 АЧ  135 Х 75 Х 133 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
2.050 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CB9-B/SM 9 АЧ 135 Х 75 Х 139 ПОЛАРИТЕТ : Л+ ..
2.100 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОТ УНИВАТ  CB10L-B-P/SM -11АЧ 130 Х 90 Х 145  ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
2.780 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ CB12AL-A/SM -12 АЧ 134 Х 80 Х 160  ПОЛАРИТЕТ : Д+ ..
2.950 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИВАТ  CB14L-A2/SM 14 АЧ 134 Х 89 Х 166 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
3.330 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CB16CL-B 16АЧ 175 Х 100 Х 175 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
3.400 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)