Потребна ви е помош?
02 2400 878 / 070 365 203

ЗАТВОРЕНИ МОТО АКУМУЛАТОРИ

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX4L-BS 3 АЧ 114 Х 71 Х 86 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.109 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИВАТ  CBTX5L-BS 4 АЧ 114 Х 71 Х 106 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.290 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX7A-BS 6АЧ 150 Х 87 Х 94  ПОЛАРИТЕТ : Л+ ..
1.789 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАР  CBTX7L-BS 6 АЧ 114 Х 71 Х 131 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.789 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX9-BS 8 АЧ  150 Х 87 Х 105 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
2.099 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CTZ7SBS 6 АЧ 113 Х 70 Х 105 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
2.300 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CT9B-BS 8 АЧ 150 Х 70 Х 105 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
2.700 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX12-BS 10 АЧ 150 Х 87 Х 130 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
2.750 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР  CTZ10SBS 8,6 АЧ 150 Х 87 Х 93 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
2.850 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CTZ12SBS 11 АЧ 150 Х 87 Х 110 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
3.200 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX14-BS 12 АЧ 150 Х 87 Х 145 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
3.250 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР  CT12B-BS 11 АЧ 150 Х 70 Х 130 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
3.450 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CTZ14SBS 11,2 АЧ 150 Х 87 Х 110  ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
3.560 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CT14B-BS 12 АЧ  152 Х 70 Х 145 ПОЛАРИТЕТ: Л+  ..
3.600 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX16-BS 14АЧ 150 Х 87 Х 161 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
3.800 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 18 (2 страни)