Потребна ви е помош?
02 2400 878 / 070 365 203

АКУМУЛАТОРИ ЗА МОТОРИ

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР МАРКА УНИБАТ  CB4L-B/SM - 4 АЧ  120 Х 70 Х 92 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.100 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX4L-BS 3 АЧ 114 Х 71 Х 86 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.109 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИВАТ  CBTX5L-BS 4 АЧ 114 Х 71 Х 106 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.290 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР МАРКА УНИБАТ  CB5L-B/SM - 5 АЧ 120 Х 60 Х 130 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.359 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX7A-BS 6АЧ 150 Х 87 Х 94  ПОЛАРИТЕТ : Л+ ..
1.789 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАР  CBTX7L-BS 6 АЧ 114 Х 71 Х 131 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.789 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ   CB7L-B2/SM  8 АЧ  135 Х 75 Х 133 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
2.050 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX9-BS 8 АЧ  150 Х 87 Х 105 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
2.099 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CB9-B/SM 9 АЧ 135 Х 75 Х 139 ПОЛАРИТЕТ : Л+ ..
2.100 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CTZ7SBS 6 АЧ 113 Х 70 Х 105 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
2.300 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CT9B-BS 8 АЧ 150 Х 70 Х 105 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
2.700 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX12-BS 10 АЧ 150 Х 87 Х 130 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
2.750 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОТ УНИВАТ  CB10L-B-P/SM -11АЧ 130 Х 90 Х 145  ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
2.780 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР  CTZ10SBS 8,6 АЧ 150 Х 87 Х 93 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
2.850 ден.
Повеќе

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ CB12AL-A/SM -12 АЧ 134 Х 80 Х 160  ПОЛАРИТЕТ : Д+ ..
2.950 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 29 (2 страни)

Најново

-8%

92 Ah DURACELL AGM

11.900 ден. 12.900 ден.

74 Ah FAAM POWER START

5.380 ден.

50 Ah EXIDE EXCELL

4.080 ден.

FAAM 12 V 1.2 Ah Battery

1.500 ден.

VESNA PREMIUM 100 ah D+

7.000 ден.

46 Ah FAAM POWER START

3.450 ден.

TOPLA TOP 75 ач D+

5.700 ден.
-16%

70 Ah VARTA AGM

10.500 ден. 12.500 ден.

FAAM 12 V 12 Ah Battery

2.500 ден.

200 ah L+ Heаvyline

13.150 ден.