Потребна ви е помош?
02 2400 878 / 070 365 203

Промоции

-12%

77 Ah EXIDE PREMIUM

77 Ah EXIDE 760 ен  278 х 175 х 190 Поларитет: Д+ ..
5.950 ден. 6.750 ден.
Повеќе
-9%

100 Ah EXIDE PREMIUM

100 Ah EXIDE  900 ен  353 х 175 х 190 Поларитет: Д+ ..
7.200 ден. 7.900 ден.
Повеќе
-13%

60 Ah VARTA BLUE

60 Ah VARTA BLUE 540ен  242 х 175 х 175 Поларитет: Д+ ..
5.500 ден. 6.330 ден.
Повеќе
-13%

52 Ah VARTA BLUE

52 Ah VARTA BLUE 480ен  207 х 175 х 190 Поларитет: Д+ ..
5.100 ден. 5.840 ден.
Повеќе
-13%

74 Ah VARTA BLUE

74 Ah VARTA BLUE 680 ен  278 х 175 х 190 Поларитет: Д+ ..
6.800 ден. 7.820 ден.
Повеќе
-9%

100 Ah VARTA SILVER

100 Ah VARTA SILVER 830 ен  353 х 175 х 190 Поларитет: Д+ ..
10.300 ден. 11.260 ден.
Повеќе
-11%

VESNA PREMIUM 78 ач Д+

VESNA PREMIUM 78 ач Д+ 278 х 175 х 190  750 А ПОЛАРИТЕТ:Д+ ..
4.900 ден. 5.500 ден.
Повеќе
-12%

VESNA PREMIUM 66 ач Д

VESNA PREMIUM   66 ач Д+ 242 х 175 х 190  570 А ПОЛАРИТЕТ:Д+ ..
3.950 ден. 4.500 ден.
Повеќе
-16%

TOPLA 75 ач Д+

TOPLA 75  ач Д+ 278 х 175 х 190  750 А ПОЛАРИТЕТ:Д+ ..
4.700 ден. 5.600 ден.
Повеќе
-14%

TOPLA 55 ач D+

TOPLA  55 ач D+ 242 х 175 х 190  450 А ПОЛАРИТЕТ:Л+ ..
3.600 ден. 4.200 ден.
Повеќе
-13%

70 Ah FAAM AGM

70 Ah FAAM AGM 278 х 175 х 190  760 А ПОЛАРИТЕТ:D+ ..
8.300 ден. 9.500 ден.
Повеќе
-13%

100 Ah FAAM AGM

100 Ah FAAM AGM 353х 175 х 190  850 А ПОЛАРИТЕТ:D+ ..
10.900 ден. 12.500 ден.
Повеќе
-13%

70 Ah VARTA AGM

70 Ah VARTA AGM 278 х 175 х 190   760 А ПОЛАРИТЕТ:D+ ..
10.900 ден. 12.500 ден.
Повеќе
-8%

80Ah VARTA AGM

80 Ah VARTA AGM 315 х 175 х 190  800 А ПОЛАРИТЕТ:D+ ..
12.100 ден. 13.100 ден.
Повеќе
-9%

105 Ah VARTA AGM

105 Ah VARTA AGM 393 х 175 х 190  920 А ПОЛАРИТЕТ:D+ ..
14.900 ден. 16.400 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 19 (2 страни)