Потребна ви е помош?
02 2400 878 / 070 365 203

Информации за испорака

ИСПОРАКА НА ПРОИЗВОДИТЕ Е БЕСПЛАТНА  ЗА ПОДРАЧЈЕТО НА Р. МАКЕДОНИЈА

БЕСПЛАТНА МОНТАЖА НА ПОДРАЧЈЕТО НА ГРАД СКОПЈЕ.

ИСПОРАКАТА Е ВО РОК ОД 24 ЧАСА ОД ПЛАЌАЊЕТО ДОКОЛКУ АРТИКЛОТ Е НА ЗАЛИХА.

ИСПОРАКАТА ЗА ПОДРАЧЈЕТО НА ГРАД СКОПЈЕ ВО КОЈА Е ВКЛУЧЕНА И МОНТАЖА Е ВО 

РОК ОД 48 ЧАСА ВО ЗАВИСНОТ ОД ЗАФАТЕНОСТА НА ОПЕРАТОРИТЕ НА ТЕРЕН.