Потребна ви е помош?
02 2400 878 / 070 365 203

UNIBAT

Unibat CB4L-B/SM

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР МАРКА УНИБАТ  CB4L-B/SM - 4 АЧ  120 Х 70 Х 92 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.100 ден.
Подробнее

Unibat CTZ12SBS

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CTZ12SBS 11 АЧ 150 Х 87 Х 110 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
3.200 ден.
Подробнее

Unibat CB5L-B/SM

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР МАРКА УНИБАТ  CB5L-B/SM - 5 АЧ 120 Х 60 Х 130 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.359 ден.
Подробнее

Unibat CB7L-B2/SM

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ   CB7L-B2/SM  8 АЧ  135 Х 75 Х 133 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
2.050 ден.
Подробнее

Unibat CB9-B/SM

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CB9-B/SM 9 АЧ 135 Х 75 Х 139 ПОЛАРИТЕТ : Л+ ..
2.100 ден.
Подробнее

Unibat CB10L-B-P/SM

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИВАТ  CB10L-B-P/SM -11АЧ 130 Х 90 Х 145  ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
2.780 ден.
Подробнее

Unibat CB12AL-A/SM

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ CB12AL-A/SM -12 АЧ 134 Х 80 Х 160  ПОЛАРИТЕТ : Д+ ..
2.950 ден.
Подробнее

Unibat CB14L-A2/SM

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИВАТ  CB14L-A2/SM 14 АЧ 134 Х 89 Х 166 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
3.330 ден.
Подробнее

Unibat CB16CL-B

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CB16CL-B 16АЧ 175 Х 100 Х 175 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
3.400 ден.
Подробнее

Unibat CBTX4L-BS

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX4L-BS 3 АЧ 114 Х 71 Х 86 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.109 ден.
Подробнее

Unibat CBTX5L-BS

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИВАТ  CBTX5L-BS 4 АЧ 114 Х 71 Х 106 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.290 ден.
Подробнее

Unibat CBTX7A-BS

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX7A-BS 6АЧ 150 Х 87 Х 94  ПОЛАРИТЕТ : Л+ ..
1.789 ден.
Подробнее

Unibat CBTX7L-BS

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАР  CBTX7L-BS 6 АЧ 114 Х 71 Х 131 ПОЛАРИТЕТ: Д+ ..
1.789 ден.
Подробнее

Unibat CBTX9-BS

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CBTX9-BS 8 АЧ  150 Х 87 Х 105 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
2.099 ден.
Подробнее

Unibat CT9B-BS

АКУМУЛАТОР ЗА МОТОР УНИБАТ  CT9B-BS 8 АЧ 150 Х 70 Х 105 ПОЛАРИТЕТ: Л+ ..
2.700 ден.
Подробнее
Прикажани 1 до 15 од 38 (3 страни)