Контакт

Локација

Адреса:
ВСК ГРУП ДОО
УЛ. ВАНГЕЛ ТОДОРОВСКИ БР.5 ЛОКАЛ 5 СКОПЈЕ

ТЕЛ. 02/2400 878

МОБ: 070 365 203

ЕМАИЛ: INFO@VSK.COM.MK
Телефон:
02 2400 878 MOB. 070 365 203

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

Локација

Контакт

  • 02 2400 878
  • 070 365 203
ВСК ГРУП ДОО © 2023. UKION SHOPS